Justin

Justin
Believe Turné :)

2011. július 2., szombat

7. rész: Végre...

Ne felejtsetek el komizni! :)

Ezt hallgassátok, mialatt olvassátok! :)

Melissa becsukta az ajtót, és olyan boldog volt, mint ezelőtt még sohasem.
Justin visszaért a stadionba. Pattie érdeklődött, mi történt. Justin elmondott mindent részletesen, majd nekiláttak újra a próbáknak.
Eközben Vanessa hazaért, és megpillantotta a két VIP jegyet az asztalon.
-Te jó ég! Melissa! Ez az, aminek látszik? Ez komoly? Wííííííí! El sem hiszem!
Melissa beért a másik szobából fülig érő mosollyal az arcán.
-Igeeen! Ma este megyünk Justin koncertreee!
Majd megfogták egymás kezét, és együtt ugrándoztak, sikongattak, ahogy két igazi belieberhez illik.
-És, ami még jobb, -kezdte egyre vékonyodó hangon Mel - hogy személyesen maga Justin hozta el kb egy órája a jegyeket.
-Nem igaz! Ezt nem hiszem el! És én pont ilyenkor nem vagyok itthon! Ez is csak velem történhet meg! De... Este megyek a koncijááraaaa!!! Yeeeee... -hirtelen elkezdett táncolni örömében, Mel pedig csatlakozott. Így két fan önfeledten táncolt, mint a két legszerencsésebb ember a világon...
Végre elérkezett az este. Mel és Nessa órákon át készülődtek, hogy a legcsinosabbak legyenek az összes lány közül. A konci 21:00-kor kezdődik. A csajok már 2 órával a kezdés előtt ott voltak. Elfoglalták a helyüket a VIP szektorban, és izgatottan várták a kezdést. A stadion lassan megtelt. Több ezer belieber skandálta Bieber nevét.
A backstageben Justin és csapata várták a percet, hogy megkezdjék a hihetetlen showt. 10 perc a kezdésig. A csapat körbeállt, Justin elmondott egy imát Istenhez, melyet minden koncert előtt megtesz. 21:00! Elkezdődött!
-Héy mindenki! Hogy érzitek magatokat? Kezdőthet a buli? -ordította Justin, miközben a színpad alól lassan előtűnt. A Never Say Never volt a hangulatadó dal, majd sorra következtek Justin számai, melyeket a közönség teljes hangerőn énekelt. Elérkeztek a One less lonely girl-höz.
-Mit szólnátok, ha most 1 lány helyett 3-mal kevesebb magányos lány lenne? -kérdezte Justin fenomenálisan jó közönségét.
A közönség örjöngésbe tört ki. Mindenki szeretett volna az a 3 lány között lenni.
-Lássuk! -Justin a közönséget páztászta. -Te! -mutatott az első szerencsésre. A kiscsaj nem hitte el, hogy ő az egyik. Izgatottan indult el a színpad felé, törte maga előtt az utat. A testőrök felsegítették a színpadra. Justin megölelte. A lány teljes extázisba esett.
-A második... -folytatta- Te! -mutatott rá a következő szerencsésre.
-Wááááá!! Úrirteeeeen. -szinte röpült Justin felé. A segítők gyorsan felrohantak három székkel a színpadra. A két kiválasztott lány helyet foglalt.
-Már csak egy kiadó hely van. -mutatott az üres székre.
Justin nagyon alaposan végigmérte a közönséget. Csak nézelődött jobbra-balra. A közönség kezdett kicsit türelmetlen lenni. Justin arcára a csalódottság apró jelei ültek ki. Sóhajtott egyet, s már majdnem rámutatott az utolsó fanra, amikor egy ismerős barna szempáron megakadt a szeme...

4 megjegyzés:

Köszi, hogy komizol! Várlak legközelebb is! :) Puszi :)