Justin

Justin
Believe Turné :)

2012. október 23., kedd

21. rész: Némaság

Sziasztok! Bocsi, hogy ilyen sokat késtem a résszel, de végzős vagyok, és ilyenkor még arra is időt kell szánnunk, amire sohasem gondoltam volna. Na de hagyjuk, végre megtudhatjátok mit álmodott Fati!

- Azt álmodtam, hogy... szóval... az egész álom egy ködös erdőben játszódott... Justin futott sebzett, véres arccal, és egy... azt hiszem egy Amanda nevű lány után kiabált!
Rékus lélegzete egy pillanatra megállt. Fati folytatta: - A lányt nem láttam. Aztán jött egy nagy szellő, és hirtelen egy nagy világosságot láttam... Utána egy tükör előtt állt egy lány... menyaszonyi ruhában, s aztán... bekopogtak... Itt felébredtem.
Rékus arcáról nem lehetett leolvasni semmit. Üres tekintetét a fal fehérsége elnyelte. Halkan csak ennyit rebegett: - Amanda...
Fati nem értette, miért volt barátnőjének ilyen fontos ez a név.
- Ismersz ilyen nevű lányt? -kérdezte aztán.
- Nem. -hangzott a rövidnek tűnt válasz, de aztán... - Amikor bementem Justinhoz, ezen a néven szólított.
- Tényleg, Amandának nevezett. Montad is, amikor kijöttél tőle. - mondta Fati, és számára is egyre különösebb jelentéssel kezdett bírni álma.
- Igen...
Elhalgattak mindketten. Csak az álom járt fejükben, és az, hogy mi lesz most Justinnal. Bob rángatta ki gondolataik közül a lányokat.
- Lányok, jobb lenne, ha most hazamennétek. Justinnak pihennie kell, ma már úgysem tudtok bemenni hozzá, és nektek is szükségetek van az alvásra. Haza viszlek titeket, és holnap elmegyek értetek. Rendben?
- Rendben, köszönjük. - válaszolta Rékus halkan, majd felállt és Pattiehez és Lolihoz fordult: - Sziasztok. Holnap találkozunk.
Pattie és Loli elköszönt a két tini lánytól. A lányok lassan, egymáshoz közel ballagtak ki a kórházból az autóhoz. Bob hazavitte őket.
- Nálam aludnál? -kérdezte Rékus.
- Hát persze. -érkezett a megnyugtató válasz.
Ezek után a lányok nem nagyon beszélgettek. Rékus anyukája egészen estig dolgozott, apukája pedig egy távoli városba ment tárgyalásra, így ő ott tölti az éjszakát. Fati felhívta szüleit, hogy Rékusnál alszik. Ez nem volt meglepő anyukája számára, hiszen nagyon sokat voltak együtt. Rékus korán lefeküdt, Fati még laptopozott egy kicsit. Bár a történtekről nem posztolt semmit, mégis több, mint harminc üzenetet kapott facebookon. Mindenki Justinról kérdezte. A lány nem értette, hogyan szereztek tudomást a dologról, aztán bevillant neki Jessica. Csak arra tudott gondolni, milyen felelőtlen volt, hogy csak úgy beszélt Justin állapotáról egy idegennek. Először az álom, most pedig ez. Borzasztó barátnőnek érezte magát. Legjobbnak látta, ha nem válaszol senkinek. Kikapcsolta gépét, lecsukta, és lefeküdt. Bárcsak ilyen könnyű lenne a problémákat is megszüntetni, csak egy gombnyomás...

Kérlek komizz, hogy mit gondolsz az álomról :) Igazán kíváncsi vagyok! 6 komi, és jön a következő rész! :)