Justin

Justin
Believe Turné :)

2011. augusztus 20., szombat

13. rész: Igaz barát

Sziasztok! 7 komi and next! :)

Reggel egy sms-re ébrednek a lányok. 9 óra van. Fati ébredezik, Rékust nem nagyon izgatja a dolog. Fati átmászik Boo Boon, és megnézi telefonját.
-Rékus ébredj! Ezt nézd! Loli írt neked!
-Mi?? Mutasd! -dörzsöli szemét, majd együtt olvassák. -Mi?? 11-re? Akkor készülődnöm kell! -ugrott fel izgalmában Rékus az ágyból, majd elkezdett kapkodni.
-Héj, héj, héj! Nyugi Réka! Hová sietsz? Még van két órád! -szólt rá barátnője.
-Igazad van. Bocsi! Csak tudod, olyan izgatott lettem. Újra láthatom Justint. Nincs is ennél jobb érzés a világon. -sóhajtott.
-Megértelek! De légy nyugodt. Justin nem szereti magát olyanokkal körbevenni, akik csak azt hajtogatják, milyen csodálatos ember. Csodáld, de a közelében ne viselkedj úgy, mint a többi rajongó. Ezzel kitűnsz majd. Hidd el! -mondta Fati, miközben kezébe vette a névjegyet.
-Köszönöm a jó tanácsot. -átölelte barátnőjét. -De héj! Honnan tudod te mindezt?
-Hát, nem vagyok fan, de hater sem. Az ilyen infókat nem engedem el a fülem mellett. -mondta mosolyogva.
-Ohh...
Rékus szeme felcsillant. Ettől a pillanattól tudta, történjék bármi, Fati mindig is a szó legnemesebb értelmében lesz a legjobb barátnője, kire bármikor számíthat.
-Na, de elég a lelkizésből, gyerünk készülődni. -törte meg a pillanatot Fati.
Felöltöztek, megreggeliztek, majd szépen lassan eljött a 11 óra. Rékus odaszaladt az ablakhoz. -Megjöttek! -puszit nyomott Fati arcára, felkapta táskáját, majd rohant a bejáratiajtó felé.
-Héj Boo Boo! El kell mondanom, mit álmodtam. Fon...
-Ne most Fati. Ha hazajöttem, ígérem, meghallgatom. -kiálltott vissza Rékus.
-...tos lehet...

Hope u like it! :) 7 komi!