Justin

Justin
Believe Turné :)

2011. augusztus 23., kedd

VIGYÁZZ! KÉSZ! KOMIZZ!!

Sziasztok kedves olvasóim!
Átnéztem a blogom, és egy fontos döntésre jutottam. Ti azt szeretnétek, hogy írjam a történetet, és minél sűrűbben új részekkel lepjelek meg titeket. Cserébe én csak annyit kérek, hogy miután elolvastátok a részeket, csak pár szóban írjátok le, mit éreztek, mi a véleményetek. Mégis találok olyan bejegyzéseket, mely alatt egy komi sincs. Én tudom, hogy nem ez a top blog, de ha tetszik, amit csinálok, kérlek írjatok pár sort, mert én ebből látom, hogy ti mit gondoltok blogomról.
Szóval az az ajánlatom, hogy ha mindegyik bejegyzés alatt lesz minimum 4 komi, akkor folytatom a történetet. Segítek azzal, hogy felsorolom azon bejegyzések számát, melyek egy komit sem kaptak. Ezek a:
1., 5., 7., 8.,13. bejegyzés.
Ezeken kívül vannak még részek, amik 4 komi alatt vannak. Ha meglesznek a komik, folytatom a történetet.
Jó komizást! :)

2011. augusztus 22., hétfő

15. rész: Boldog Szülinapot Berry

Ezt a részt, jó barátnőmnek, Berrynek ajánlom. Innen Kívánok Nagyon Boldog Szülinapot Berry! <3

A parton egy gyönyörű étteremben vacsoráztak. Oly szép volt. Halk vízcsobogás. A vörös napkorong fénye megcsillan a vizen, mely mesébe illő képet tár eléjük.
-Lenne kedved sétálni? -kérdezte Justin, miután befejezték a vacsorát.
-Persze. Menjünk.
Rékus olyan boldog volt, mint azelőtt még sohasem. Egy darabig csendben sétáltak egymás mellett a parton. Aztán Justin megfogta Boo Boo kezét. Rékus szíve hevesebben vert, tenyere izzadt, lélegzete elakadt. Justin ránéz, mosolyog, Rékus visszamosolyog. Így sétáltak pár pillanatig, amikor a távolból halk zenét hallottak. Aztán egyre közelebbinek tűnt a zene, mígnem olyan közel értek, hogy tisztán hallatszott, ez a One less lonely girl. Megpillantottak egy sátrat, mely előtt egy csapat lány táncolt, és énekelt önfeledten. Justinék közelebb mentek, és megpillantották a tortát.
-Oh, itt valakinek szülinapja van. -mondta Justin, majd hozzátette. -Egy rajongó. Meglepem.
Elengedte Rékus kezét, majd odaosont a lányokhoz. Rákezdett.
-Happy Birthday to you. Happy Birthday to you.
Happy Birthday, Happy Birthdaaay. Happy Birthday to youuu.
A lányok nem tudták, ki énekel, aztán ahogy megpillantották Justint, elkezdtek sikongatni.
-Sziasztok lányok. Ki az ünnepelt? -kezdte Justin.
-Én vagyok. -makogta a lány.
-Hogy hívnak?
-Berry vagyok. Tudod, ez a legszebb szülinapi ajándék, amit valaha is kaphattam. Nagy rajongód vagyok. Imádlak. Kérhetnék egy közös képet, és egy aláírást?
-Természetesen. A szülinaposnak mindent. -válaszolta Justin.
Ez zene volt Berry füleinek. Elkészült a közös kép, és az aláírást is megkapta a telefonjára.
-És hány éves lettél?
-17. -válaszolta a lány, miközben szemét egy pillanatra sem vette le kedvencéről.
Justin még elénekelte a One less lonely girl-t Berrynek, majd elbúcsúzott a lányoktól, és tovább folytatta sétáját Rékussal. Ezzel a meglepijével, Justin Berrynek egy örökké emlékezetes estét okozott, mely a legcsodálatosabb eseményt tette varázslatosan különlegessé...

2011. augusztus 21., vasárnap

14. rész: Ruhapróba

-Szia Rékus. -szólt ki a kocsiból Loli. -Gyere szállj be. Fontos dolgunk van ma.
-Szia. Örülök, hogy újra látlak. Hová megyünk? -kíváncsiskodott Boo Boo.
-Ma elmegyünk a stylistomhoz, és kiválasztjuk a ruhákat a videokliphez. Tudod, általában nem így szoktuk, de ez a klip nagyon különleges lesz, így sokkal nagyobb előkészületet igényel. -magyarázta.
-Értem, és kb hány darab rucim lesz? -mondta kicsit játékosan Rékus.
-Tizenkettő. Mire megtaláljuk mindegyik jelenethez a megfelelő ruhát, addigra beesteledik.
Rékus kérdőn néz rá.
-Szó szerint beesteledig. -erősítette meg Loli.
-Hát jó. Azt hiszem élvezni fogom. -mosolyodott el Rékus.
Megérkeztek Loli stylistjához. Rékus sorra próbálgatta a szebbnél szebb ruhákat. Délután kettőre már megtaláltak négy tökéletes rucit. Elmentek ebédelni, majd ebéd után még nyolc ruha kiválasztása várt rájuk. Este hétre már mindegyik ruha tökéletes. Loliék hazafelé tartanak, de amikor Rékus hazaért, egy dobozt talált az ajtajuk előtt. Felvitte a szobájába. Egy kis üzenet volt a tetején: "Ezt vedd fel, kérlek. Nyolcra érted jövök. Justin" Kinyitotta a dobozt és a valaha látott leggyönyörűbb ruhát pillantotta meg. Azonnal fel is próbálta. Tökéletesen állt rajta. Szépen kisminkelte magát, majd várta a nyolc órát. Csengettek az ajtón. Rékus izgatottan szaladt le a gyönyörű ruhájában. Ajtót nyit. Egy végtelenül elegáns emberrel találja magát szembe. Mindkettejük szava eláll, amikor meglátják egymást. Pár pillanat múlva Justin töri meg a csendet.
-Káprázatos vagy. Mehetünk?
-Köszönöm. Te is jól festesz. Persze.
Felszállnak a hintóra. A part felé tartanak...